TomarWonen, Franciscuslaan 32

4731 TZ Oudenbosch

T +31 (0)165 224191

info@tomarwonen.nl

  • Facebook

Missie.

Bestaansrecht.  Wat en wie ben ik.

TomarWonen bied een woonomgeving voor ouderen met een dementie.  TomarWonen staat voor Uw nieuwe thuis met zorg.

In onze levensbestendige woningen bieden we u een nieuw thuis. Dit word een vertrouwde omgeving waar wij u service en professionele zorg bieden. Het omvat daarmee volledige serviceverlening voor wonen, zorg en welzijn. De zorg die de cliënt wenst.

Wij zorgen voor een woonomgeving die zoveel mogelijk aansluit bij de omgeving die u gewend bent en waar u zich thuis voelt.

Visie.  

Wat we willen bereiken in de toekomst. Hoe bereiken we dit.

Met onze betrokken medewerkers werken voor een vertrouwde omgeving  die zoveel mogelijk aansluit op de omgeving die onze bewoners gewend zijn.

Om dit te bereiken betrekken we families, vrijwilligers, mantelzorgers, bezoekers en collega’s dicht bij TomarWonen. Samen kijken we naar de wensen en behoefte van onze bewoners en hoe wij kunnen bijdragen aan een aangenaam verblijf.

Ook mantelzorg en vrijwilligerszorg zijn voor u en TomarWonen zeer belangrijk. Ze zijn voor de bewoners vertrouwd en weten wat ze fijn vinden. TomarWonen bouwt dan ook graag een goede relatie met hen op.

Om onze medewerkers te blijven ontwikkelen worden verzorging en verpleegtechnische vaardigheden om de twee jaar geschoold en getoetst.

Kernwaarden.

De eigenschappen waarmee je de visie waar wilt maken.

De kernwaarden van TomarWonen zijn:

Veiligheid, liefde, respect, integriteit en bekwaamheid.

Onze gekwalificeerde opgeleide medewerkers krijgen extra trainingen in hun benadering, omgang en communicatie met de ouderen met een dementie. Naast de basis van dienstverlening zorg zijn zetten zij zich in om de bewoners net dat beetje extra’s te bieden. Wij willen dat iedere bewoner, betrokken familielid en overige bezoeker zich bij ons welkom, gerespecteerd en veilig voelt.

Wij zullen streven naar een goede relatie met bewoners, familie, medewerkers, vrijwilligers en mantelzorgers.