Skip to content

Onze bewoners verdienen onze aandacht. Wij bieden altijd een luisterend oor!

Voor verwijzers

Wilt u uw cliënt of patiënt doorverwijzen voor langdurige zorg in een woonzorgcentrum? Tomar is een particulier wooninitiatief voor ouderen met een vorm van dementie of overige intensieve zorgvraag en biedt zorg aan ouderen met een indicatie ZZP 4 of hoger. We beschikken over twee locaties met sfeervolle en comfortabele appartementen.

Onze bewoners krijgen de ruimte, de zorg en het comfort die zij nodig hebben om zich zoveel mogelijk thuis te kunnen voelen. Zo verweven wij activiteiten met de dagelijkse bezigheden, en niet in vaste tijdsblokken. Zo kan het dagritme zoveel mogelijk behouden blijven, zoals het thuis was.

Greep op het dagelijks leven, met het accent op intensieve begeleiding en ondersteuning is wat onze bewoners daarbij houvast biedt. Onze opgeleide zorgmedewerkers bieden deze zorg 24 uur per dag aan, binnen een geborgen en prettige woonomgeving.

 

Wilt u een opname regelen of heeft u vragen over ons aanbod?

Bel +31 6 28 65 16 91 of stuur ons een bericht.

 

Heeft uw patiënt of cliënt vragen over de kosten van de zorg?

Bij particuliere zorg zijn de zorgkosten altijd opgebouwd uit een component huur en servicekosten die zij zelf moeten betalen. Wij hebben binnen Tomar diverse prijsstellingen naar oppervlakte van de appartementen. Daarnaast betaalt uw patiënt / cliënt voor de zorg ook een (lage) eigen bijdrage. Hoeveel eigen bijdrage zij moeten betalen kan gemakkelijk zelf berekend worden via de website van het CAK