Skip to content

Mijn vader gaat er graag op uit en geniet dan met volle teugen

STICHTING VRIENDEN VAN TOMARWONEN

Stichting Vrienden van TomarWonen gelooft in de kracht van samenwerken. Wij geloven dat door krachten te bundelen je prachtige resultaten kunt behalen. Samen met vrienden, partners, medewerkers en vrijwilligers zet Vrienden van Tomar zich in om de bewoners van Tomar warm hart toe te dragen.

De stichting wordt gevormd door een groep mensen die Tomar belangeloos een warm hart toedragen. Zij zorgen voor extra middelen om het verblijf van de bewoners nog aangenamer te maken. Wij geloven dat we met deze positieve inzet veel voor de bewoners kunnen gaan betekenen. Samen krijgen we namelijk meer voor elkaar!

De stichting

De stichting werft geld door aanschrijving van fondsen, sponsoren en donateurs om deze extra’s mogelijk te maken. De Stichting heeft een ANBI status* en is statutair opgericht bij Van Ligne notarissen te Oud Gastel op 21-11-2019. Kvk nummer 76464113.

Voordeliger schenken

De stichting heeft een ANBI-status*, dat houdt in dat ze bij de Belastingdienst geregistreerd staan als een Algemeen Nut Beogende Instelling. Door stimuleringsmaatregelen van de rijksoverheid is het door een ANBI-status voordeliger om te schenken. U mag bijvoorbeeld als particulier 25% extra aftrekken van de belasting. Meer informatie over wat dat inhoudt vindt u hier.

Wilt u een bijdrage leveren? Word vriend!

U kunt het werk van de stichting ondersteunen door vriend te worden en regelmatig een vast bedrag te doneren. U kunt eenmalig een bijdrage overmaken om ons te steunen maar u kunt ook vaste vriend zijn vanaf 15 euro per jaar. 

Een andere mogelijkheid is om in uw testament vast te leggen dat de Stichting Vrienden van TomarWonen een legaat wordt toegekend. Uw notaris kan u daar nader over informeren, maar ook de stichting kan u daarbij behulpzaam zijn.

Contact

Stichting Vrienden van TomarWonen
p/a Fransiscuslaan 32
4731 TZ Oudenbosch
E-mail

 

Samen krijgen we meer voor elkaar.

 

*Een ANBI is een algemeen nut beogende instelling. Giften aan deze instellingen zijn fiscaal aftrekbaar, onder bepaalde voorwaarden. De Belastingdienst bepaalt welke goede doelen ANBI-status krijgen. Hiervoor beoordelen ze goede doelen op fiscale criteria.