Ronald

Als Founding father van Tomar heeft Ronald ervoor gezorgd dat zijn gedachtegoed en visie op ouderenzorg werkelijkheid is geworden. Hij heeft ervoor gezorgd dat Tomar een mooi, warm en liefdevol bedrijf is geworden waar ouderen met een vorm van dementie of een somatische zorgvraag fijn kunnen wonen, gewoon zoals thuis en met de aandacht die de bewoner verdient.

Martijn

Als manager bedrijfsvoering en financiën regelt Martijn alle organisatorische zaken, afspraken, contracten en financiële administratieve zaken binnen Tomar. Daarnaast neemt hij langzaam de bestuurlijke taken over van Ronald.

Marjon

Als manager zorg is Marjon verantwoordelijk voor de kern van Tomar, namelijk de zorg en begeleiding voor onze bewoners. Dit doet ze onder anderen door sturing, ondersteuning en begeleiding te geven aan het verplegend en ondersteunend personeel.

Remon

Als manager facilitair is Remon verantwoordelijk voor de gehele inventaris van materialen en goederen. Hij zorgt daarbij voor de totale inkoop en het onderhouden van het gebouw en de tuin.

Demi

Als verzorgende IG ben ik bij Tomar echt op m’n plek. De rust ruimte en de mogelijkheid om de tijd te nemen voor een bewoners is erg fijn. Daarnaast kan ik me persoonlijk verder ontwikkelen en begeleid ik leerlingen naar hun diploma. Het leukste aan mijn werk bij Tomar is de onderlinge gezelligheid met collega’s en bewoners.

Cindy

Het werken bij Tomar omschrijft Cindy als waardevol. Het hechte team waar je jezelf kan zijn is een belangrijke waarde voor haar.

Bertie

Ik vind het fijn en mooi om deel te mogen nemen in het leven van de bewoners van Tomar. Samen met hen onderneem ik afwisselende activiteiten om hun dag zo aangenaam en fijn mogelijk te maken.

Hilda

Ik vind het zo ontzettend gaaf dat ik naast mijn facilitaire werkzaamheden bij Tomar ook tijd heb om met de bewoners iets te doen. Als het weer het toelaat is wandelen of spelletjes doen een leuke activiteit waar ik me mee bezig houdt. Binnen het Tomar team voel ik me echt thuis.

Esther

Binnen het team voel ik me thuis en kan ik mezelf zijn. Als vaste nacht kan ik de tijd en aandacht geven aan onze bewoners om zo de rust te bewaken en er “echt”voor de bewoners te zijn.

Zoey

Na mijn opleiding tot helpende niv 2 heb ik ook de mogelijkheid gekregen om door te leren en volg ik nu de opleiding tot verzorgende IG. Een van de leukste momenten bij Tomar was het tuinfeest met collega’s, bewoners, familie en bekenden. Dit is echt de kwaliteit van kleinschalig wonen.