Ronald

Als Founding father van Tomar heeft Ronald ervoor gezorgd dat zijn gedachtegoed en visie op ouderenzorg werkelijkheid is geworden. Hij heeft ervoor gezorgd dat Tomar een mooi, warm en liefdevol bedrijf is geworden waar ouderen met een vorm van dementie of een somatische zorgvraag fijn kunnen wonen, gewoon zoals thuis en met de aandacht die de bewoner verdient.

Martijn

Als manager bedrijfsvoering en financiën regelt Martijn alle organisatorische zaken, afspraken, contracten en financiële administratieve zaken binnen Tomar. Daarnaast neemt hij langzaam de bestuurlijke taken over van Ronald.

Marjon

Als manager zorg is Marjon verantwoordelijk voor de kern van Tomar, namelijk de zorg en begeleiding voor onze bewoners. Dit doet ze onder anderen door sturing, ondersteuning en begeleiding te geven aan het verplegend en ondersteunend personeel.

Remon

Als manager facilitair is Remon verantwoordelijk voor de gehele inventaris van materialen en goederen. Hij zorgt daarbij voor de totale inkoop en het onderhouden van het gebouw en de tuin.