Skip to content

We maken er dagelijks een feestje van met elkaar

WONEN BIJ TOMAR

Tomar is een particulier wooninitiatief voor ouderen met (intredende) dementie. Wij beschikken over twee locaties met sfeervolle en comfortabele appartementen. Onze bewoners krijgen de ruimte, de zorg en het comfort die zij nodig hebben om zich zoveel mogelijk thuis te kunnen voelen.

Indicatie

Tomar biedt zorg aan ouderen met een indicatie vanaf ZZP 4 of hoger. Dit betekent dat een bewoner een beschermde woonomgeving nodig heeft met intensieve begeleiding.

Rust en veiligheid

Iedereen heeft een eigen dagritme. Wij vinden het dan ook belangrijk dit ritme zoveel mogelijk te behouden, zoals het thuis was. Als kleinschalig verpleeghuis hebben we voldoende ruimte en tijd om onze bewoners extra aandacht te schenken. Greep op het dagelijks leven, met het accent op intensieve begeleiding en ondersteuning is wat onze bewoners daarbij houvast biedt. Onze opgeleide zorgmedewerkers bieden deze zorg 24 uur per dag aan, binnen een geborgen en prettige woonomgeving.

Door nauw contact te onderhouden met familie en mantelzorgers en te luisteren naar hun kennis en ervaring, hoe bijvoorbeeld het dagelijks leven er thuis uit zag of wat er absoluut niet mag ontbreken bij de maaltijd, creëren we gezamenlijk een rustige en geborgen sfeer.

Kwaliteit

Ons team werkt volgens onafhankelijk vastgestelde kwaliteitseisen. Hiervoor zijn protocollen, werkwijzen en procedures vastgesteld.

Klik hier voor meer informatie.

De familieraad

Samen met familie en mantelzorgers zorgen wij ervoor dat Tomar meer dan wonen is.

Lees hier meer over de rol van de familieraad binnen Tomar.

 

“Wij vinden het belangrijk het dagritme zoveel mogelijk te behouden, zoals het thuis was.”