TomarWonen biedt zorg aan ouderen met een indicatie ZZP 5. ZZP 5 betekent dat een bewoner een beschermde woonomgeving heeft met intensieve begeleiding.

Greep op hun dagelijks leven met het accent op intensieve begeleiding en ondersteuning is wat de bewoners nodig hebben. Wij bieden hen ondersteuning in onze comfortabele woonomgeving. Hier is 24 uur per dag kwalitatief goed opgeleid zorg-personeel aanwezig.

Alles en iedereen staat bij TomarWonen in dienst van het welzijn van de bewoners.

Naast de zorg bieden wij een plek waar de bewoners kunnen ontspannen. De dag is voor iedereen anders. Wij vinden het dan ook belangrijk te weten hoe de bewoners thuis wonen en hoe de dagen er uit zien. Dit ritme willen we zoveel mogelijk behouden.

Om rust en veiligheid te creëren voor de bewoners hebben we nauw contact met de familie en mantelzorgers van meneer of mevrouw. Zij kunnen ons het best vertellen waar meneer of mevrouw zich prettig bij voelt, hoe de dag er thuis uit zag en wat er absoluut niet mag ontbreken tijdens het ontbijt.

Omdat we een kleinschalige verpleeghuis zijn hebben we de ruimte om bewoners extra aandacht te schenken. Wij willen dat iedereen die hier woont zich veilig en thuis voelt en met de aan de aandacht die we kunnen schenken willen we het verblijf zo aangenaam mogelijk maken.

KJK-20180901-9216 (1).jpg

Het ontstaan van TomarWonen.

In januari 2018 opende Ronald van den Berge de deuren van TomarWonen. Na 40 jaar ervaring  binnen grote zorginstellingen waarvan 15 jaar in kleinschalige woonprojecten zag hij dat de zorgverlening en de woonomgeving voor mensen met dementie beter moest.

Ronald heeft met gepassioneerde mensen TomarWonen opgebouwd tot wat het nu is: een kleinschalige, gezellige en veilige woonomgeving voor mensen met dementie. Met het doel om bewonerseen zo fijn mogelijk leven te bieden.

ronald van den berge_edited.jpg
spruitjes schoonmaken.jpeg

De familieraad.

Met onze betrokken medewerkers willen we een thuis creëren voor onze bewoners. Wij willen hun dagelijkse ritme zoveel mogelijk aanhouden en er voor zorgen dat ze zich veilig en op hun plek voelen. Dit doen wij samen met familie en mantelzorgers. 

Klik hier voor meer informatie. 

TomarWonen binnentuin

Kwaliteit.

 

Van het team TomarWonen mag u verwachten dat zij werken volgens onafhankelijk vastgestelde kwaliteitseisen. TomarWonen heeft hiervoor protocollen, werkwijzen en of procedures vastgesteld.

Klik hier voor meer informatie.