Skip to content

In de tuin van Tomar komen onze bewoners tot rust en is er genoeg te beleven

De woning

Tomar Oudenbosch is gevestigd in het nieuwe St. Annaklooster in Oudenbosch. Het complex heeft 15 appartementen voor zowel bewoners alleen, als voor echtparen. Het zijn zelfstandige twee of driekamerappartementen met een afmeting van 40 tot 60 m².

De appartementen worden standaard ongestoffeerd en niet gemeubileerd verhuurd. Zo heeft u de ruimte het appartement geheel naar eigen smaak in te richten en er uw eigen thuis van te maken. 

De woning is van alle gemakken voorzien zoals een ruime overzichtelijke badkamer, een mooie kitchenette, voldoende stopcontacten, wifi en een tv aansluiting. 

De accommodatie betreft 3 verdiepingen met op iedere verdieping 5 appartementen.

Op iedere verdieping hebben we een centrale woonkamer en keuken. Deze zijn sfeervol ingericht met nostalgische elementen.

Op de begane grond bevindt zich naast de woonkamer en keuken ook een serre. Hier wordt de gelegenheid geboden om lekker bezig te zijn en wordt iedereen ontvangen met een lekker kopje koffie of thee.

In deze ruimte bevindt zich ook de toegang tot de tuin. Hier kunt u tuinieren, gewoon even genieten van goed weer of een kijkje nemen bij onze kippen en konijnen.

De omgeving

Houdt u van een dorps karakter en de rust van de natuur? Tomar Oudenbosch ligt nabij het centrum. Zo bent u op een steenworp afstand van het leuke centrum van deze Brabantse plaats en bent u toch omgeven door de rust van de natuur.

Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van Het Arboretum, een botanische tuin met ruim 2500 bijzondere bomen en planten. Verder is de mooie en karakteristieke Basiliek van Oudenbosch op steenworp afstand van Tomar.

Het team

Bij Tomar werken we met een professioneel, hecht team. We stemmen de dagelijkse omgeving en bezigheden zo veel mogelijk af op de bewoner en geven deze de aandacht en professionele zorg die de bewoner wenst én verdient. Zo creëren wij een geborgen en prettige omgeving voor onze bewoners. Daarnaast hebben we regelmatig ondersteuning van lieve vrijwilligers en stagiaires waarmee we regelmatig een feestje maken.