Management team

Bestuurder TomarWonen

Ronald 

Bestuurder

Door de managementtaken kwam ik steeds minder op de werkvloer. En dat is wel waar ik wil zijn. Ik heb TomarWonen opgericht en opgebouwd tot wat het nu is. Een kleinschalige, gezellige en veilige woonomgeving voor mensen met dementie. Door hard werken en het uitdragen van de missie en visie kunnen de medewerkers onze bewoners de gewenste zorg bieden.

Manager zorg TomarWonen

Marjon 

Manager zorg

Ik werk als manager zorg binnen TomarWonen.

Daarnaast begeleid en coach ik het team om goed voor elkaar te zorgen en voor de bewoners.

 Dit houdt ook in dat we de tijd voor de bewoner nemen, ‘s morgens na het douchen een krulspeldje indraaien zodat mevrouw er netjes bijzit de rest van de dag. Bij onrust niet een pilletje aanbieden, maar een wandelingetje, een gesprek of een glaasje drinken. De extra tijd die we hier hebben zorgt er voor dat we de zorg kunnen bieden die onze bewoners verdienen.

WhatsApp Image 2019-10-29 at 14.52.37.jp

Remon 

Manager facilitair

Ruim 9 jaar was ik werkzaam als chef-kok op een klein passagiersschip. Ik kwam er achter dat het geven van de juiste aandacht veel kan betekenen voor je gasten. Zodra TomarWonen op mijn pad kwam was ik direct overtuigd dat dit een plek was waar ik deze aandacht kan geven aan de bewoners.

Als manager facilitair zorg ik er samen met mijn collega’s voor dat alles op de achtergrond draaiende blijft. Worden bestellingen op tijd gedaan? Of werkt het internet goed op meneers appartement? Ik zorg graag dat het verblijf van de bewoners zo comfortabel en gezellig mogelijk is.

e62de6e7-d541-4d92-979b-117b44773448_edi

Martijn

Manager financiën en bedrijfsvoering

Na 16 jaar ervaring binnen de ziekenhuiszorg, waar ik de laatste 8 jaar binnen het management van de operatiekamers van het Erasmus MC in Rotterdam werkzaam ben geweest, ben ik 1 oktober 2019 begonnen binnen TomarWonen. 

Als manager bedrijfsvoering en financiën zal ik er op toezien dat de gehele bedrijfsvoering van TomarWonen in lijn is met onze visie en kernwaarden. Daarnaast bewaak ik de financiële stromen binnen het bedrijf om zo een goed en financieel gezond TomarWonen te behouden.

Onze zorg medewerkers

-

Wilma 

Helpende

Als helpende krijg ik hier de kans om aan de wensen van de bewoners te voldoen. Met het zorghart op de juiste plaats wil ik er voor zorgen dat het onze bewoners aan niets ontbreekt en hen een veilige plek bieden. Ook ben ik bezig met het verwezenlijken van leuke activiteiten zoals een Riksja-rit met mooi weer of een familie/tuin-opknap dag. Ik krijg hier zoveel voor terug, een schouderklopje, een aai over je wang en ja zelfs af en toe een dikke zoen.

-

Cindy

Helpende

Ik ben werkzaam bij TomarWonen omdat ik graag mensen wil begeleiden en ondersteunen wanneer zij dit nodig hebben. Ik bied de bewoners graag de zorg die zij nodig hebben. Nadat ik voor mijn gevoel heb gezien hoe het niet moet wil ik bijdragen aan verbetering aan deze zorg. Iedereen verdient goede zorg en aandacht.

Ik wil dat bewoners en familie zich veilig voelen binnen hun nieuwe thuis. Binnen TomarWonen heb ik de tijd om deze belangrijke aandacht te schenken aan de bewoners. In mijn ogen voelen de bewoners zich hier ook echt thuis.

-

Heidi

Nachtdienst

Sinds november 2018 ben ik werkzaam als nachtdienst bij TomarWonen. Binnen TomarWonen voel ik een huiselijke en gezellige sfeer zowel richting de bewoners als de medewerkers. De aandacht die overdag kan worden gegeven samen met de vele activiteiten zorgen voor een positief effect op de nachtrust van de bewoners. Mocht er toch een bewoner om wat voor reden dan ook wakker zijn dan vind ik het fijn dat ik de tijd heb om er voor die bewoner te zijn. Ik kan hier de  aandacht en zorg bieden die de bewoner dan nodig heeft.

Naamloos.png

Zoëy

Leerling

Ik heb er voor gekozen om mijn opleiding tot helpende bij TomarWonen te gaan volgen. Na alle goede verhalen over TomarWonen zag ik dat dit een plek is waar ik graag wil bijdragen aan de zorg. Ik ben hier het kleinschalige wonen erg gaan waarderen. Eenmaal werkzaam merk ik dat ik meer tijd en aandacht aan de bewoners kan geven. Mijn doel is de zorg te geven die de bewoners nodig hebben  en hun verblijf bij ons zo prettig mogelijk maken. Naar mijn gevoel kan ik dit bij TomarWonen bereiken.