TomarWonen is van menig dat een woning alleen niet genoeg is, u hebt een thuis nodig. Aan onze appartementen kunt u uw eigen vorm geven door uw eigen inrichting en aankleding. Zo wordt het appartement een plek van veiligheid en comfort.

Zelfstandige appartementen

De woning.  

Het complex van TomarWonen heeft 15 appartementen voor zowel bewoners alleen als voor echtparen. Het zijn zelfstandige appartementen met een afmeting van 35 tot 60 m².

De appartementen worden standaard ongestoffeerd en niet gemeubileerd verhuurd. Zo heeft u de ruimte het appartement geheel naar eigen smaak in te richten en er uw eigen thuis van te maken. 

 

De woning is standaard  voorzien van een brand-rookdetectie en televisie en WIFI.

   

De serre van Tomarwonen

Openbare ruimtes.  

 

TomarWonen beschikt over 15 appartementen. De accommodatie betreft 3 verdiepingen met op iedere verdieping 5 appartementen. Op iedere verdieping hebben we een centrale woonkamer en keuken. Deze zijn sfeervol ingericht met  nostalgische elementen.

Op de begane grond bevindt zich naast de woonkamer en keuken ook een serre. Hier wordt de gelegenheid geboden om lekker bezig te zijn en wordt iedereen ontvangen met een lekker kopje koffie of thee.

In deze ruimte bevindt zich ook de  toegang tot de tuin. Hier kunt u tuinieren, gewoon even genieten van goed weer of een kijkje nemen bij onze kippen en konijnen.

De binnentuin
De binnentuin

press to zoom
Oudenbosch
Oudenbosch

press to zoom
De voortuin
De voortuin

press to zoom
De binnentuin
De binnentuin

press to zoom
1/4

De omgeving. 

 

Houdt u van een dorps karakter en de rust van de natuur? TomarWonen ligt nabij het centrum van Oudenbosch. Zo bent u op een steenworp afstand van het leuke centrum van deze Brabantse plaats en bent u toch omgeven door de rust van de natuur.

Er wordt regelmatig gebruik gemaakt van Het Arboretum, een botanische tuin met ruim 2500 bijzondere bomen en planten.