TomarWonen, Franciscuslaan 32

4731 TZ Oudenbosch

T +31 (0)165 224191

info@tomarwonen.nl

  • Facebook

Met onze betrokken medewerkers willen we een thuis creëren voor onze bewoners. Wij willen het dagelijkse ritme dat ze gewend zijn zoveel mogelijk aanhouden en er voor zorgen dat ze zich veilig en op hun plek voelen. Dit doen wij samen met familie en mantelzorgers.

Samen met familie kijken we hoe meneer of mevrouw altijd heeft woont, hoe ziet de dag er uit en waar liggen de interesses. Door samen te kijken hoe we dit ritme het beste kunnen behouden willen we zorgen dat de bewoner zich snel thuis voelt binnen TomarWonen.

We kijken niet alleen naar de fysieke- maar ook naar de mentale-omgeving. Past onze nieuwe bewoner wel in de groep? Voelt hij/zij zich prettig binnen de huiskamer of doen we er goed aan om hem/haar af en toe mee te nemen naar een andere woonkamer met andere bewoners om zich heen.

De familieraad.

Familieleden van de bewoners vormen gezamenlijk een familieraad. De familieraad bestaat uit 3 vertegenwoordigers. Zij komen 4x per jaar bij elkaar om het welzijn en de entourage van de leefomgeving te bespreken.

Er worden punten besproken die goed gaan maar ook de punten die onze aandacht nodig hebben. Wij gaan er dan ons uiterste best voor doen om onze aandacht te richten op de nodige aandachtspunten.