Met onze betrokken medewerkers willen we een thuis creëren voor onze bewoners. We willen het dagelijkse ritme dat ze gewend zijn zoveel mogelijk aanhouden en er voor zorgen dat ze zich veilig en op hun plek voelen. Dit doet onze verpleging samen met familie en mantelzorgers.

Samen met de familie kijken we hoe de heer of mevrouw altijd heeft gewoond, hoe de dag er uit ziet en waar interesses liggen. Door samen te kijken hoe we dit ritme het beste kunnen behouden willen we zorgen dat de bewoner zich snel thuis voelt binnen TomarWonen.

We kijken niet alleen naar de fysieke- maar ook naar de mentale omgeving. Past onze nieuwe bewoner goed in de groep? Voelt hij/zij zich prettig binnen de huiskamer of doen we er goed aan om hem/haar af en toe mee te nemen naar een andere huiskamer met andere bewoners om zich heen.

WhatsApp Image 2020-03-18 at 14.12.23.jp

De familieraad.

De Familieraad behartigt de belangen van de bewoners en hun familie. Per verdieping is er een familielid afgevaardigd.

De familieraad luistert naar de wensen van de bewoners en de familie en stelt deze aan de orde. Eens per kwartaal vergadert de Familieraad met het management team en geven zij adviezen.

Wilt u ons iets vragen of meedelen? Dan horen wij graag van u op: Familieraad@tomarwonen.nl

WhatsApp Image 2020-04-24 at 14.09.12.jp